Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Μοναδική Προσφορά Ομορφιάς

99€ για ολοκληρωτική ανανέωση προσώπου με 24 συνεδρίες ραδιοσυχνότητων RF και υπερήχων για αντιμετώπιση της γήρανσης και της χαλάρωσης της επιδερμίδας, αρχικής αξίας 990€
Έκπτωση 90%
 
Μπορείτε να αγοράσετε την προσφορά μας μέσω Deals365.gr
 
 Τι αγοράζετε:
  • Τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε την γήρανση και τη χαλάρωση της επιδερμίδας του πρόσωπου σας με ένα πλήρες πακέτο 24 συνεδριών!
  • Αποκτείστε την απόλυτη σύσφιξη, την λείανση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, την φρέσκια όψη της επιδερμίδας και την βελτίωση της επιδερμικής χαλάρωσης!
  • Το πακέτο περιλαμβάνει αναλυτικά:
    - 12 συνεδρίες με ραδιοσυχνότητες RF που χρησιμοποιούνται στην αισθητική για να αντιμετωπίσουν την εναπόθεση λίπους στο πρόσωπο.
    Με την εφαρμογή τους, διεγείρονται οι ινοβλάστες, οι οποίοι παράγουν περισσότερο κολλαγόνο με αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα (1-2 μήνες) το δέρμα δείχνει πολύ πιο νεανικό σφριγηλό και λείο! Εφαρμόζεται γύρω από την περιοχή των ματιών, στα μάγουλα, στο προγούλι και στο λαιμο γενικα!

    - 12 συνεδρίες με υπερήχους για βαθιά απολέπιση του δέρματος, τόνωση και οξυγόνωση των ιστών, αποτελεσματική ενυδάτωση και ανάπλασης του δέρματος.
    Η θεραπεία υπερήχων έχει δύο στάδια:
    α)  Το στάδιο της απολέπισης, όπου αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας (διεγείροντας την να παράγει νέα κύτταρα).
    β) Το στάδιο του εμπλουτισμού της επιδερμίδας με πολύτιμα συστατικά ( με τη μορφή ορών) όπως πολυβιταμίνες, λιποσώματα , υαλουρονικό προκειμένου να αυξήσουμε την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα. 
  • Και οι 2 θεραπείες είναι ανώδυνες, απολύτως άνετες, γρήγορες και μετά την εφαρμογή , μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες!
  • Ξαναδώστε στο πρόσωπό σας τη λάμψη που του αξίζει, με τη βοήθεια των έμπειρων αισθητικών του “Metro Beauty Laser & Spa”!