Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Η δίαιτα του "στρατού"


Αν δεν έχετε ακούσει ποτέ για τη δίαιτα-διατροφή  του στρατού προκειμένου να  διατηρήσετε την ομορφιά σας και αναρωτιέστε περί τίνος πρόκειται,τότε μην αναρωτιέστε άλλο.

Μπορεί να μην είστε πολύ εξοικειωμένοι με την ονομασία αυτού του προγράμματος διατροφής  αλλά θα πρέπει να το μάθετε κι αυτό αν θέλετε να έχετε όλα τα στοιχεία για να διατηρήσετε σε καλό επίπεδο την φυσική σας κατάσταση και την ομορφιά σας. 
Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι το πρόγραμμα είναι στην ουσία ένα διαιτητικό πλάνο διατροφής που απαιτεί από εσάς να καταναλώνετε χαμηλή ποσότητα θερμίδων. 
Αυτή η διατροφή είναι πολύ χρήσιμη για τη διατήρηση της φυσικής κατάστασης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για να μειώσει το βάρος σας αρκετά.

Βήματα για να ακολουθήσετε τη δίαιτα του στρατού. 

Η δίαιτα του Στρατού είναι ουσιαστικά ένα οχταήμερο πρόγραμμα διατροφής, που απαιτεί από εσάς να τηρήσετε το παρακάτω μενού: 


Πρώτη και Δεύτερη ΜέραΣας επιτρέπεται να καταναλώνετε δύο ολόκληρα (!!)...μήλα μαζί με ένα φλιτζάνι μαύρο τσάι ή καφέ, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Τρίτη και Τέταρτη Μέρα: Την τρίτη και τέταρτη ημέρα μπορείτε να φάτε τυρί μαζί με καφέ ή μαύρο τσάι, και πάλι σύμφωνα με την προσωπική σας επιλογή. 

Πέμπτη και Έκτη Μέρα: Συμπεριλάβετε κοτόπουλο στο γεύμα σας, και πιείτε τσάι ή καφέ το πρωί και το βράδυ. 

Έβδομη και Όγδοη Μέρα: Απολαύστε μια ...σαλάτα (!!!). Μπορείτε επίσης, να καταναλώσετε μαύρο τσάι και καφέ.

Υπάρχει φυσικά και εναλλακτική λύση... πολύ πιο εύκολη, πολύ πιο απλή και χωρίς τον κίνδυνο να.... "λιώσετε"στην πείνα... Μία επίσκεψη στο Metro Beauty Laser & Spa.. Θα συζητήσετε με τους επιστημονικούς συμβούλους του Metro Diet, και θα ορίσετε μαζί το μενού που ταιριάζει αποκλειστικά στις δικές σας συνήθειες διατροφής. Χορταστικό και πλήρες, ικανό όμως να αφαιρέσει από πάνω σας τα περιττά κιλά.

Γιατί το αδυνάτισμα δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο..