Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Starlight Jet Spa


Το jet spa είναι ιδανικό για απώλεια βάρους, αποτοξίνωση και καταπολέμιση της κυτταρίτιδας.
Η δράση του Starlight είναι πολλαπλή.  Λόγω της εφίδρωσης  αλλά και του λεμφικού μασάζ που γίνεται από το στρώμα, το σώμα χάνει γρήγορα πόντους αλλά και αλλάζει η όψη του δέρματος.
Το Starlight εκπέμπει τρία χρώματα, κόκκινο, μπλε (μωβ) και πράσινο (κίτρινο), με διαφορετικά μήκη κύματος και, επομένως, διαφορετικές λειτουργίες:
ΚΟΚΚΙΝΟ
Το κόκκινο είναι το χρώμα της ζωής. Είναι το χρώμα με την βαθύτερη διείσδυση στους ιστούς και την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος. Το κόκκινο είναι επίσης ένας ενεργοποιητής για τον κυτταρικό μεταβολισμό και αναζωογονεί το καταπονημένο δέρμα.
ΜΠΛΕ
Το μπλε συνδέεται με την ηρεμία και την ξεκούραση. Είναι αναλγητικό, αποσυμφοριτικό, αντισηπτικό και πολύ αποτελεσματικό για τη θεραπεία της ακμής. Το μπλέ ενδείκνυται επίσης για αλλεργίες, ημικρανίες και διαταραχές του ύπνου.
ΠΡΑΣΙΝΟ
Το πράσινο είναι το χρώμα της φύσης, κατάλληλο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, για την ορμονική ισορροπία και την αντιμετώπιση των γενικών προβλημάτων του δέρματος. Πολύ αποτελεσματικό κατά των λεπτών γραμμών και  των ρυτίδων.
 Κάθε συνεδρία  διαρκεί 30 λεπτά και διαθέτει τα εξής προγράμματα:
-Αδυνάτισμα: ατμός, υπέρυθρες, μασάζ, υδρομασάζ, ρεφλεξολογία, τροπική βροχή, hamam και λιποδιαλυτική μάσκα
-Αποτοξίνωση: συνδυασμός με αιθέρια έλαια και φυτικά εκχυλίσματα,
-Υδροθεραπεία: ρεφλεξιολογία, και λεμφικό μασάζ
-Μείωση κυτταρίτιδας: λιποδιαλυτική μάσκα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία
-Ρεφλεξιολογία
-Ευεξία: εναλλαγή ζεστού - κρύου, αποτοξίνωση, αναζωογόνηση, διέγερση κυκλοφορίας.