Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΣΩΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ


Συμβουλές για γρήγορα αποτελέσματα που αν τις ακολουθήσετε  θα χάσετε τα κιλα που θέλετε μέχρι τις διακοπές σας και θα φορέσετε εκείνο το μπικίνι που πάντα ονειρεύεστε!!!

1.ξεκινήστε τη μέρα σας με 30 λεπτά τρέξιμο νηστικοί πριν το πρωινό σας. Όταν ξυπνάμε το πρωί το γλυκογόνο στον οργανισμό μας είναι χαμηλό. Αυτό σημαίνει ότι με το πρωινό τρέξιμο καίμε περισσότερο λίπος.

2.Πίνετε κάθε πρωί ένα ποτήρι χλιαρό νερό με λίγο στυμμένο λεμόνι. Αν σας είναι δύσκολο να το πιείτε μπορείτε να βράσετε χαμομήλι η πράσινο τσάι ή όποιο άλλο ρόφημα προτιμάτε και να το πιείτε χλιαρό με μια κουταλιά μέλι. Διεγείρει τη λειτουργία του εντέρου, ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και βοηθάει να κάνουμε μια καλή προετοιμασία στο στομάχι μας πριν δεχτεί τα τρόφιμα που θα καταναλώσουμε. Επίσης το λεμόνι είναι γνωστό για την ιδιότητα του να βοηθάει στο κάψιμο λίπους και στο αδυνάτισμα.

3.Καταναλώνετε 1 με 2 μερίδες πράσινα λαχανικά την ημέρα. Εκτός του ότι μας αδυνατίζουν, συμβάλουν στη καλή μας διάθεση και υγεία και διατηρούν νεανικό το δέρμα.

4.Αντικαταστήστε τη λευκή κατεργασμένη ζάχαρη με το μέλι. Το μέλι μεταβολίζεται καλύτερα στον οργανισμό έχει ευεργετικές ιδιότητες στην υγεία, είναι χαμηλότερης θερμιδικής αξίας από τη ζάχαρη και έχει…πολύ καλύτερη γεύση!

5.Ξεχάστε τα κατεργασμένα λίπη και ότι περιέχει βούτυρο όπως κεικ, πάστες, μπισκότα, κουλουράκια, κρουασάν. Αν έχετε ανάγκη από κάτι γλυκό μπορείτε να φάτε ένα γιαουρτάκι με χαμηλά λιπαρά, με μια κουταλιά μέλι και λίγα καρύδια. Άλλη λύση για κάτι γλυκό είναι τα αποξηραμένα φρούτα. π.χ. δύο ξερά σύκα ή δυο δαμάσκηνα .

6.Κινηθείτε! Αν η δουλειά σας είναι να είστε καθιστοί μπροστά σε ένα γραφείο βρείτε χρόνο για 1 ώρα περπάτημα είτε πηγαίνοντας με τα πόδια στον προορισμό σας, είτε με μια βόλτα στα μαγαζιά. Ανεβείτε με τις σκάλες και όχι με το ασανσέρ. Κάντε περισσότερο έρωτα. Ξεκινήστε το αγαπημένο σας χόμπι που τόσα χρόνια λέτε ότι θα ξεκινήσετε αλλά το αναβάλετε. Τένις, κολύμπι, χορό .Βγείτε έξω με φίλους και χορέψτε μέχρι το πρωί!
7.Παίρνετε μαζί σας πάντα ένα τοστ με μαύρο ψωμί και γαλοπούλα στη δουλειά ούτως ώστε όταν πεινάσετε πριν από τα κυρίως γεύματα να μην ενδώσετε στα μπισκότα η την τυρόπιτα που σας προσφέρει ο συνάδερφός σας.

8.Διώξτε το άγχος. Εκτός του ότι κάνει κακό στην υγεία, έρευνες έδειξαν ότι μας παχαίνει, γιατί σε περιόδους άγχους καταναλώνουμε περισσότερες θερμίδες χωρίς να το καταλαβαίνουμε.

9. Επισκεφθείτε τα Metro Beauty Laser and Spa. Βασικά αυτό το τελευταίο είναι και το μόνο που λειτουργεί από μόνο του. Μία επίσκεψη στο κέντρο μας θα σας δώσει την λύση ταιριάζει σε σας ανάμεσα από μια σειρά ειδικές θεραπείες λιποδιάλυσης και αδυνατίσματος. Χωρίς κόπο και σε τιμές που ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ!!!