Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Αστρολογικές Συμβουλές Ομορφιάς για την εβδομαδα που ξεκινάει

Κριός:Η Ηλιακή έκλειψη που έγινε στον Σκορπιό στις 14, αλλά και ο ανάδρομος Ερμής σου αφησε αρκετές εντάσεις και νευρα την εβδομάδα που πέρασε. Ευτυχώς τα πράγματα .. έρχονται ίσια από δω και πέρα, αρκεί να αποβάλλεις το στρες που φορτώθηκες... Χαλαρώσε μαζί μας με ενα FengShoui Spa

Ταυρος: Καιρός να αρχίσεις να δίνεις λίγο περισσότερη σημασία στον εαυτό σου που έχεις παραμελήσει τελευταία. Η φυσική σου κατασταση είναι πεσμένη και τα νευρα σου χάλια... Ξεκίνα μαζί μας... και βαλε στόχους... όλα είναι ευνοικά και δείχνουν πως μεχρι το τέλος του μήνα θα τους έχεις ολοκληρώσει.


Διδυμοι. Ανάδρομος Ερμής και Ηλιακή έκλειψη σε ταλαιπώρησαν αρκετά, ξεκινάει όμως μία εβδομάδα πολύ σημαντική για την ομορφιά σου. Βάλε στο πρόγραμμά σου να κάνεις κάτι γι αυτά τα περιττά κιλά που σου χαλάνε την διαθεση καθε φορά που ανεβαινεις στην ζυγαριά. Επισκέψου το διαιτολογικό μας τμήμα άμεσα.

Καρκίνος. Επιτέλους έχεις ξεκινήσει εδω και πολύ καιρό να φροντίζεις τον εαυτό σου και να αποκτάς αυτοεκτίμηση. Βέβαια και σένα όπως και όλα τα άλλα ζωδια η έκλειψη στις 14 σε εκνευρισε αρκετα, αλλά πλέον όλα μπαινουν στον κανονικό τους ρυθμό. Ανασυγκρότιση λοιπόν τωρα Είναι η καλύτερη εποχή  για εκεινη την λειζερ αποτρίχωση που σκέφτεσαι τόσο καιρό και δεν αποφάσισες ακόμα να κάνεις..

Λέων. Από τις 22 που μπήκε η Αφροδίτη στον Σκορπιό έχεις ανάγκη να ασχοληθείς λιγακι με την εξωτερική σου ομορφιά για να νιώσεις καλύτερα. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 28, θα σε κάνει να θες να αλλάξεις τα πάντα. Τόλμησέ το !!! Παράτησε μια μερα το γραφείο ή το σπίτι και έλα στα Metro Beauty. Φωτοανάπλαση εδώ και τώρα !!!

Παρθένος. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 28, θα σε γεμίσει άγχος. Αντιμετώπισέ το... αποφασίζοντας να ρυθμίσεις εκείνα τα ..ψωμάκια που σε αναγκασαν να κρύψεις στην αποθηκη το αγαπημένο σου τζην... Slim Light και όχι μόνον μαζί μας..

Ζυγός Έχεις από τις 17 του μήνα σύμμαχο τον Άρη που μπήκε στο ζώδιό σου κι σίγουρα νιωθεις καλά. Μέχρι το τελος του μήνα ασχολήσου με την ομορφιά σου... Όλο το σύμπαν συνομωτεί υπέρ σου .. εκμεταλεύσου το.

Σκορπιός. Από τις 22 η Αφροδίτη στο ζώδιό σου... Φρόντισε να το εκμεταλευτείς, λοιπόν. Ευνοική εποχή, για να ασχοληθείς με το σώμα σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Και μεταξύ μας... τόλμησε και κείνο το brazilian...που θα τον κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο....

Τοξότης. Φρόντισε να χαλαρώσεις, άμεσα. Τα δύσκολα πέρασαν, ο Ερμής ήρθε επιτέλους σε ορθή φορά και ειναι καιρός να ασχοληθείς και με τον εαυτό σου. Μια ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου σε συνδιασμό με απολαυστικό μασαζ κεφαλής στα Metro Beauty θα σε κανει να ξαναβρεις τον εαυτό σου...

Αιγόκερως:Από τις 17 που μπήκε ο Αρης στον Ζυγό και μεχρι το τέλος του μήνα, φρόντισε να ξεκουραστείς. Άσκηση και δίαιτα απαραίτητα για να νιώσεις καλύτερα. Το διαιτολογικό μας τμήμα είναι έτοιμο για να σε βοηθήσει να ακολουθήσεις την καταλληλη διατροφή, ώστε μέχρι τα Χριστούγεννα να είσαι σε τελεια φόρμα.

Υδροχόος. Απο τις 22 με την Αφροδίτη στον Σκορπιό καταλαβαινεις και μόνη σου πως πρεπει να απαλλαγείς από τα περιττα κιλά που φορτώθηκες, λόγω άγχους τον τελευταίο καιρό. Μην το πολυσκέφτεσαι... Σε περιμένουμε !!!

Ιχθείς. Εκτόνωσε την πίεση και το άγχος των προηγούμενων ημερών με λίγες συνεδριές μασαζ. Κάνε ενα βαθυ καθαρισμό προσώπου και ηρέμησε. Η γοητεία και η λάμψη σου θα γοητεύσουν τους πάντες γύρω σου!!!