Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Για τα Μάτια σας μόνο!

Σκέφτεστε ότι η περιοχή των ματιών σας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή; Τα μάτια σας έχουν ρυτίδες και λεπτές γραμμές, από την έλλειψη σφριγηλότητας ή απλά από την κούραση;

H επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι ιδιαίτερα λεπτή και ευαίσθητη, με αποτέλεσμα να φανερώνει εύκολα σημάδια κούρασης και γήρανσης. O τρόπος ζωής και η σωστή φροντίδα λειτουργούν ευνοϊκά για μια λαμπερή και νεανική εμφάνιση.

Σακούλες 
Δημιουργούνται από φυσικά αίτια, δηλαδή λόγω κληρονομικότητας ή ηλικίας, και από διάφορες παθήσεις, όπως η θυρεοειδοπάθεια, οι αλλεργίες κ.ά., καθώς και από ορμονικές μεταβολές κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης ή της εμμηνόπαυσης. Τέλος, παροδικό πρήξιμο κάτω από τα μάτια προκαλεί η αυξημένη κατανάλωση καυτερών και αλμυρών τροφών και ο πολύωρος ύπνος.
Θα βοηθήσει.
Να αποφεύγετε την κατανάλωση πικάντικων φαγητών, να περιορίσετε το αλάτι και το αλκοόλ και να πίνετε πολύ νερό, που ενισχύει την καλή κυκλοφορία του αίματος.

Μαύροι κύκλοι 
Μπορεί να οφείλονται σε λόγους κληρονομικότητας ή κατασκευής εκ γενετής (βαθουλωτές κόγχες ματιών που δημιουργούν σκιά), κακές συνήθειες (ανθυγιεινή διατροφή, έκθεση στον ήλιο, έλλειψη ύπνου, κάπνισμα) και σε παθολογικές καταστάσεις (αλλεργίες, παχυσαρκία, παθήσεις των ενδοκρινών αδένων κ.ά.).
Θα βοηθήσει:
Να διακόψετε τις κακές συνήθειες, όπως το κάπνισμα και την κατανάλωση αλκοόλ, και να φροντίσετε να κοιμάστε ικανοποιητικά (7-8 ώρες) και ποιοτικά κάθε βράδυ.

Ρυτίδες
Πέρα από τις αναπόφευκτες ρυτίδες που δημιουργούνται με την πάροδο του χρόνου, η περιοχή γύρω από τα μάτια επιβαρύνεται σημαντικά και από τον ήλιο. Η σχολαστική ενυδάτωση της περιοχής βοηθά να διατηρηθεί ελαστική και νεανική.
Θα βοηθήσει:
Η καθημερινή ενυδάτωση θα διατηρήσει την περιοχή γύρω από τα μάτια ελαστική, ενώ η προστασία από τον ήλιο όλο το χρόνο, τόσο με αντιηλιακή κρέμα όσο και με γυαλιά ηλίου, θα προστατεύσει την περιοχή από τη φωτογήρανση.

Στο Metro Beauty Laser & Spa αντιμετωπίζουμε τα συχνά προβλήματα της περιοχής αυτής όπως τις ρυτίδες έκφρασης, το πρήξιμο και τους «μαύρους κύκλους».

Το νεανικό βλέμμα σας επιστρέφει.