Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Όμορφη μέλλουσα μαμά: Εγκυμοσύνη και ομορφιά


Διανύεις την πιο σημαντική περίοδο της ζωής σου! Μπορεί να νιώθεις εύθραυστη και ευαίσθητη αλλά μην ξεχνάς πως είσαι γυναίκα! Νιώσε όμορφη και σέξι ακολουθώντας απλές αλλά σημαντικές συμβουλές ομορφιάς!
Άλλωστε, η καλή ψυχολογία σου είναι απαραίτητη τώρα! Γι’ αυτό φρόντισε τον εαυτό σου καθ’ όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης σου με τον σωστό τρόπο και τα σωστά προϊόντα, χωρίς να θέτεις σε κίνδυνο τον ευαίσθητο οργανισμό σου και το έμβρυο!
Σώμα:
Ενυδάτωση: Το σώμα σου είναι το πρώτο που θα αλλάξει! Θα το δεις να γίνεται πιο “στρογγυλό”. Το δέρμα σου θα τεντώνει και θα κάνουν την εμφάνισή τους ο κνησμός και η αφυδάτωση. Η ενυδατική κρέμα σώματος θα γίνει η πιο καλή σου φίλη! Προτίμησε κρέμες με βιταμίνη Ε, για ενυδάτωση, και στοιχεία όπως καλεντούλα και πανθενόλη που θα σε ανακουφίσουν από την έντονη φαγούρα. Μετά το καθημερινό σου ντους απαραίτητα!
Ραγάδες: Λόγω της απότομης αύξησης του βάρους και επειδή το δέρμα σου θα τεντώνει με την πάροδο των εβδομάδων, θα εμφανιστούν σκασίματα και ρωγμές, οι επονομαζόμενες ραγάδες. Εμπόδισε την εμφάνισή τους με ειδικές κρέμες που θα βρεις στο φαρμακείο.
Συμβουλή: Στην περιποίηση του σώματος υπάγεται και η σωστή του στάση του! Η σπονδυλική στήλη επιβαρύνεται με την αύξηση του βάρους. Συμβουλέψου τον γιατρό σου και διόρθωσε τη στάση του σώματος με ειδικές γυμναστικές ασκήσεις για εγκύους.