Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Μυστικά Ομορφιάς για κάθε ζώδιο

Δε χωράει αμφιβολία οτι θέλεις να είσαι κούκλα και ότι ξέρεις τα βασικά για μαλλιά, μακιγιάζ και περιποίηση. Όμως δε θα ήθελες να ξέρεις ακριβώς ποια μυστικά θα απογειώσουν την ομορφιά σου; Διάβασε παρακάτω πώς θα γίνεις ακόμη πιο κούκλα με την πολύτιμη βοήθεια των άστρων!

Κριός 

• Δείξε στο πρόσωπό σου πόσο το αγαπάς. Το ζώδιό σου έχει άμεση σχέση με το κεφάλι σου και δείχνεις σέξι όταν τονίζεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και δίνεις έμφαση στα μαλλιά και το λαιμό σου, με ένα κασκόλ, ένα κοκκαλάκι ή ένα σικ καπέλο. Φρόντισε να το ενυδατώνεις συχνά και επειδή δεν ...φημίζεσαι για την προσοχή που δίνεις στον εαυτό σου, βάλε στο πρόγραμμα σου τακτικές επισκέψεις στο Metro Beauty, για να αφεθείς απολαυστικά στα χέρια των αισθητικών μας...

• Πρόσεξε το σώμα σου και μην το κρύβεις άλλο. Άσε τα φαρδιά ρούχα κατά μέρος και πρόβαλε όλη τη θηλυκότητά σου σήμερα κιόλας.

• Δείξε πιο ενθουσιώδης. Ασε την κοινωνικότητα, τον ενθουσιασμό και την ενέργειά σου να ξεχυθούν. Το ξέρεις ότι δείχνεις πιο όμορφη και πιο hot, όταν αφήνεις το μεσογειακό ταμπεραμέντο σου να αναλάβει τα ηνία!

• Γυμνάσου εντατικά και επίμονα. Συγχρόνισε το μυαλό με το σώμα και μάθε να διοχετεύεις σωστά την ενέργειά σου.

• Βρες το μόττο και τη χαρακτηριστική σου κίνηση! Ένα αστείο χαμογελάκι, ένα κλείσιμο του ματιού σε συγκεκριμένες στιγμές, ένα νεύμα, ένα τραγούδι ή μία φράση μπορούν να γίνουν η προσωπική σου σφραγίδα. Βρες τη και χρησιμοποίησέ την!