Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Ένας χρόνος πέρασε από τότε που το Metro Beauty Laser & Spa, ήρθε για να ανατρέψει όλα όσα μέχρι τότε γνωρίζαμε για τους χώρους αισθητικής. Ένας χρόνος δημιουργίας, εξέλιξης και αγάπης από εσάς τα μέλη και τους φίλους του, μας ωρίμασε και μας έκανε ακόμα πιο υπεύθυνους σε όλα όσα μπορούμε να σας υποσχεθούμε.

Σήμερα, ένα χρόνο μετά, τολμάμε σε μια δύσκολη πραγματικά εποχή, να δημιουργήσουμε έναν καινούργιο χώρο χαλάρωσης και απόλαυσης αλλά και επιστημονικής περιποίησης για εσάς.
Με γνώμονα την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση στις υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, επεκτείνουμε την δραστηριότητά μας στα Νότια Προάστια, στην έξοδο  του metro του Ελληνικού, Ιασωνίδου 2 & Βουλιαγμένης.

 Για τα γενέθλιά μας, αλλά και την γέννηση του νέου Metro Beauty, κυρίως όμως για να τιμήσουμε εσάς που μας στηρίξατε, διοργανώνουμε event στις 22 Νοεμβρίου στο Metro Beauty Laser & Spa, Βουλιαγμένης 272Α (έξοδος metro Αγίου Δημητρίου) και σας προσκαλούμε να γιορτάσετε μαζί μας. Θα κεράσουμε γλυκό και χυμούς, θα κόψουμε την τούρτα των γενεθλίων μας και στο τέλος της ημέρας θα κληρώσουμε ένα πρόγραμμα αξίας 1.000 ευρώ και πολλά δώρα ομορφιάς, για ὀλους τους παρευρισκόμενους στη γιορτή.
Το event θα πραγματοποιηθεί σε δύο γκρουπ προσέλευσης, το πρωί στις 11.00 και το απόγευμα στις 18.00.
Είστε όλοι προσκεκλημένοι !!!!