Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Σύσφιξη δέρματος- Φωτοανάπλαση


Στην άνιση μάχη που δίνει το δέρμα μας με το χρόνο, τα πρώτα σημάδια ήττας εμφανίζονται με τους κωδικούς «χαλάρωση» «δυσχρωμίες» και «ρυτίδες». Για την καταπολέμησή τους στο πρόσωπο, το λαιμό, τα μάτια και το ντεκολτέ, μέχρι τώρα η απάντηση ήταν το χειρουργικό lifting. Αυτά μέχρι πρότινος!

Σήμερα γνωρίζουμε ότι πέρα από τις γνωστές θεραπευτικές μεθόδους για την αντιγήρανση προστίθεται και μία νέα μη χειρουργική μέθοδος, ανώδυνη και αποτελεσματική μέθοδος, η φωτοανάπλαση που χρησιμοποιεί το φως για τη θεραπεία όλων των διαταραχών του δέρματος.Με ελάχιστο κόπο και μικρό κόστος μπορείτε να ‘ξεφορτωθείτε’ τα αντιαισθητικά και δύσκολα προβλήματα όπως οι κηλίδες, η τριχοφυΐα, η ακμή, οι ευρυαγγείες, οι ρυτίδες κλπ.

Ανάπλαση δέρματος προσώπου και λαιμού, σύσφιξη και μείωση των ρυτίδων, βελτίωση υφής του δέρματος και peeling μπορούν να επιτευχθούν με αυτήν την καινοτόμο τεχνολογία. Η μέθοδος χρησιμοποιεί μια συσκευή  IPL Laser η οποία έχει τα πλεονεκτήματα μιας επεμβατικής θεραπείας και την ασφάλεια μιας μη επεμβατικής.

Η τεχνική αυτή βρίσκει εφαρμογή σε άντρες και σε γυναίκες, τόσο για θεραπεία όσο και για πρόληψη. Καινούργια επαναστατικά μηχανήματα αισθητικής, τα οποία δρουν σε πολλαπλά επίπεδα, μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στη μείωση τόσο των λεπτών όσο και των εν τω βάθει ρυτίδων.
Η φωτοανάπλαση έχει πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας καθώς χρησιμοποιεί την ενέργεια του φωτός που διοχετεύεται στο δέρμα, δημιουργώντας θερμότητα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τους ιστούς. Η θερμότητα πλήττει την προβληματική περιοχή και ταυτλοχρονα ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα να θεραπεύσει την περιοχή.