Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Laser αποτρίχωση


ΛΕΙΖΕΡ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αποτελεί ένα από τα πιο συχνά προβλήματα εμφάνισης. Απασχολεί κυρίως οι γυναίκες όλων των ηλικιών, αλλά και τους άνδρες τα τελευταία χρόνια. Τα σύγχρονα αισθητικά πρότυπα προτρέπουν για ένα γυναικείο δέρμα απαλλαγμένο από τις τρίχες στο σώμα, αλλά και στο πρόσωπο. Τα τελευταία χρόνια και οι άνδρες, λόγω της αυξημένης επιθυμίας τους για καλλωπισμό, χωρίς να αφαιρείται η αρρενωπότητα της εμφάνισής τους, ενδιαφέρονται για την αφαίρεση της υπερβολικής τριχοφυΐας από διάφορα σημεία του σώματός τους.
Η αποτρίχωση είναι κυρίως θέμα αισθητικής. Κάποιες φορές όμως είναι θέμα καθημερινής άνεσης, αλλά και πρόβλημα υγιεινής και υγείας.
Αυτό που προσφέρει η επιστήμη στις μέρες μας είναι η δυνατότητα μόνιμης μείωσης της τριχοφυΐας, έως και πλήρη εξάλειψή της, με τη χρήση εξειδικευμένου laser.
H αποτρίχωση με laser είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για τη μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας, αναγνωρισμένη και εγκεκριμένη από το FDA. Το laser είναι ένα μηχάνημα που παράγει φως συγκεκριμένης συχνότητας, με στόχο να απορροφηθεί η ενέργεια του από τη μελανίνη της τρίχας. Σκοπός της επιλεκτικής αυτής εστίασης είναι να καταστραφεί ο θύλακας της τρίχας και να σταματήσει να παράγει τρίχες