Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Cavitation, σημαίνει λιποαναρρόφιση χωρίς νυστέρι

Υπάρχει αναίμακτη λιποαναρρόφηση;
Φυσικά και υπάρχει! Η επιστήμη της αισθητικής έχει προχωρήσει πολύ και έχει ενσωματώσει τις ραδιοσυχνότητες και τους υπέρηχους στην υπηρεσία της ομορφιάς της γυναίκας. Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ιατρική αισθητική ονομάζεται Cavitation, όπου εφαρμόζει τη λεγόμενη “Σπηλαίωση” και πραγματοποιεί ακριβώς αυτό που υπόσχεται: μία εντελώς αναίμακτη και ανώδυνη λιποαναρρόφηση.

Πώς λειτουργεί το Cavitation;
Μέχρι σήμερα, όλες οι μέθοδοι που υπόσχονταν αναίμακτη λιποαναρρόφηση είχαν στόχο να συρρικνώσουν τον αριθμό των λιποκυττάρων. Εδώ είναι η μεγάλη διαφορά του Cavitation, το οποίο καταστρέφει τη μεμβράνη των λιποκυττάρων, “αναγκάζοντας” τον λιπώδη ιστό να καταρρεύσει. Έτσι, απελευθερώνεται νερό και λίπος, που αποβάλλεται από τον οργανισμό μέσω της διούρησης.  Άρα το Cavitation δεν συρρικνώνει απλώς τα λιποκύτταρα, αλλά τα καταστρέφει.

Δείτε πως δρα το cavitation:


 




Εγκυμοσύνη και Laser αποτρίχωση


Συνεχώς προκύπτουν ερωτήσεις για το αν επιτρέπονται οι θεραπείες laser  κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και πολλές κλινικές μελέτες παρουσιάζουν διαφορετικά αποτελέσματα. Πολλές γυναίκες αναρωτιούνται για το εάν είναι ασφαλές να υποβληθούν σε θεραπείες αποτρίχωσης με laser τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και ενώ  μελέτες έχουν αποδείξει ότι η αποτρίχωση με laser δεν θα πρέπει να πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, πολλές κλινικές αποτρίχωσης επιλέγουν να αναβάλουν τη θεραπεία μέχρι τον τοκετό, απλώς για προληπτικούς λόγους.Η υπερβολική ανάπτυξη της τριχοφυΐας μπορεί να προκληθεί από μια πληθώρα πραγμάτων ένα εκ των οποίων είναι και η αλλαγή των επιπέδων των ορμονών.Όταν οι γυναίκες εγκυμονούν, οι ορμόνες μπορεί να προκαλέσουν ‘βίαιη’ ανάπτυξη τριχών σε περιοχές που κάποτε ήταν απαλές και λείες. Λόγω αυτού, πολλές γυναίκες έχουν απορίες σχετικά με την αποτρίχωση με laser  κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.