Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Το Παλμικό Φως στην υπηρεσία της Ομορφιάς σας!

Εμπιστευτείτε το μαγικό άγγιγμα της τεχνολογίας Φωτοανάπλασης (IPL) και κάντε τις ατέλειες του δέρματος να εξαφανιστούν για πάντα! 

Το δέρμα αποτελεί το πιο εκτεταμένο σύστημα του ανθρώπινου σώματος καθώς και το όριο μεταξύ του έσω και έξω σύμπαντος. Δυστυχώς δεν έχουμε γεννηθεί όλες οι γυναίκες με αλαβάστρινη και αψεγάδιαστη επιδερμίδα, με αποτέλεσμα πολλές από εμάς να ταλαιπωρούνται από διάφορα δερματικά προβλήματα, όπως ρυτίδες, δυσχρωμίες, υπερκερατώσεις, ευρυαγγείες, φακίδες και άλλες διαταραχές που δίνουν στο δέρμα μια μη υγιή όψη ανεξαρτήτως ηλικίας. 

Τι συμβουλεύουν οι ειδικοί για υγιές και λαμπερό δέρμα; Πώς θα απαλλαγώ από τις αντιαισθητικές ρυτίδες; Μπορώ να αντιμετωπίσω αποτελεσματικά την ακμή και πως θα φροντίσω το ευαίσθητο δέρμα μου;  

Σήμερα γνωρίζουμε ότι πέρα από τις γνωστές θεραπευτικές μεθόδους για την αντιγήρανση προστίθεται και μία νέα μη χειρουργική μέθοδος, η φωτοανάπλαση που χρησιμοποιεί το φως για τη θεραπεία όλων των διαταραχών του δέρματος.  H τεχνολογία της φωτοανάπλασης μειώνει τα σημάδια της φωτογήρανσης, απομακρύνοντας σημάδια στο δέρμα που δημιουργούνται με το πέρασμα των ετών- συμπεριλαμβανομένων των φακίδων. Ακόμη εξαφανίζει πανάδες και δυσχρωμίες από σπασμένα αγγεία, και αναζωογονεί το δέρμα.