Τετάρτη 23 Μαΐου 2012


Το 81,5% των γυναικών αντιμετωπίζουν πρόβλημα συσσωρευμένου λίπους κυρίως στην περιφέρεια, τους μηρούς και τους γλουτούς, ενώ το 93,5% των γυναικών αντιμετωπίζει προβλήματα κυτταρίτιδας.
Αυτό το συσσωρευμένο λίπος δεν είναι τίποτα άλλο από δισεκατομμύρια λιποκύτταρα που ο όγκος τους έχει αυξηθεί ως και 60 φορές. Την λύση σε αυτά τα έντονα προβλήματα έρχεται να δώσει το CAVITATION 


 Πρόκειται για μία νέα επαναστατική τεχνολογία που μέσω ήχου χαμηλής συχνότητας (41 kHz) δημιουργεί μικροσκοπικές φυσαλίδες υποπίεσης μέσα στο λιπώδη ιστό και γύρω από τα λιποκύτταρα που καθώς καταρρέουν καταστρέφουν την κυτταρική μεμβράνη άρα και την δομή των λιποκυττάρων .

Το φαινόμενο λέγεται cavitation «σπηλαίωση».   
Είναι μια μέθοδος ανώδυνη, απόλυτα ασφαλής, χωρίς επιπλοκές.

Κάθε συνεδρία διαρκεί από 30 ως 45 λεπτά και είναι μια ολοκληρωμένη θεραπεία κατά του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης. Τα πρώτα αποτελέσματα τα βλέπουμε από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες και είναι άμεσα ορατά σε πόντους, ενώ μειώνεται αισθητά η αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού.
Η συχνότητα των συνεδριών είναι 1 με 2 φορές την εβδομάδα και ο τελικός αριθμός εξαρτάται από την ανταπόκριση του σώματος στην κάθε συνεδρία συνήθως από 8 ως 12 συνεδρίες
.