Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Αυτό το καλοκαίρι φορέστε το μπικίνι των ονείρων σας !!!!


Ανόρθωση- σύσφιξη γλουτών

Η χαλάρωση των μηρών και των γλουτών αποτελεί ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν κυρίως οι γυναίκες – πρόβλημα που τις φέρνει σε δυσάρεστη θέση ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και είναι σχεδόν ισοδύναμη με την απώλεια του βάρους και την ηλικία. Παραμένει το δυσκολότερο και συχνότερο πρόβλημα στην αποκατάσταση.
 Παρατηρείται κυρίως σε γυναίκες και προκαλεί αίσθημα ανασφάλειας και μειωμένης θηλυκότητας. Μέχρι χτες ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος για την ανόρθωσή τους ήταν το χειρουργείο ή οι άπειρες ώρες γυμναστικής.

Μέχρι που εμφανίστηκε το Body Up
Πρόκειται για μια μοναδική θεραπεία σμίλευσης και σύσφιξης της περιοχής των γλουτών, που στηρίζεται στην μεταφορά μηνυμάτων που διεγείρουν τα λιποκύτταρα και απενεργοποιούν τη συσσώρευση του παγιδευμένου λίπους με αποτέλεσμα την μείωση της κυτταρίτιδας την σύσφιξη και την ανόρθωση των γλουτών.
Αποτέλεσμα:
  • Εξάλειψη της κυτταρίτιδας και ανόρθωση των γλουτών άμεσα, ξεκούραστα και χωρίς χειρουργείο
  • βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου.
·         αποσυμφορητικό αποτέλεσμα, ιδιαίτερα εμφανές στα κάτω άκρα
·         μείωση του μεγέθους των «περιφερειών», δηλαδή τοπικό αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα ποικίλλει σε σχέση με τα μορφολογικά και τα σωματικά χαρακτηριστικά του ατόμου.
·         αποτέλεσμα αναγέννησης του κυτταρικού ιστού. Αυτό είναι άμεση συνέπεια της επανάκτησης της ισορροπίας της δραστηριότητας των κυτταρικών ιστών (βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, της λέμφου και των μεταβολικών ανταλλαγών, αύξηση των κυτταρικών βιολογικών δραστηριοτήτων.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου